Ha még nem optimalizáltatta honlapját mobil eszközökre, akkor az alábbi kijelzőjén megnézheti, hogy néz ki a honlapja okostelefonon. Az alatta lévő gombokra kattintva a mi, illetve egyik ügyfelünk honlapját tekíntheti meg, amelyet már okostelefonra szabtunk. A honlap teszteléséhez csak a honlap címét kell beírni (www.honlapcim.hu formátumban) és a teszt gombra kattintani.

Ajánlatkérés

Személyes adatok
A munka jellege
Webáruház és honlapkészítés


Honlap mobilra

A legfrissebb kutatások

A KutatóCentrum novemberben közzétett Smartphone Reportja szerint, már hazánkban is az emberek 30 százalékának van okostelefonja, és 28 százalék tervezi, hogy fél éven belül beszerez egy ilyen készüléket.
A felhasználók az internetes funkciókat is egyre jobban kiaknázzák. Az okostelefont használók 76 százaléka internetezik készüléke segítségével.
Az internetezési szokások itthon is megváltoztak és jelenleg hazánkban több, mint egymillió okostelefonnal böngészik a világhálót!
A legújabb kutatásokból kiderül, hogy az Apple legújabb okostelefonjából többet értékesítenek a világban, mint ahány személyi számítógépet. Az okostelefonoknak és a táblagépeknek köszönhetően egyre nagyobb a súlya a mobil eszközökről indított vásárlásoknak, amit az mutat, hogy az eBay tranzakcióinak közel ötödét már mobilról indítják, sőt, az IBM kutatása szerint az Egyesült Államokban az online vásárlások 7%-át már iPadről bonyolították le az idei (2011-es) karácsonyi szezonban.

Pár szó a honlapok mobilra optimalizálásáról

Ha honlapja olvashatatlan, a menüpontok nem működnek, a látogatók pár másodpercen belül továbbállnak, így Ön látogatókat, vevőket veszíthet. Nem mindegy, hogy a mobil honlap hány aloldalból áll, milyen hosszúságú tartalmi részeket tartalmaz, mekkora a betűk illetve a gombok mérete. A mobilra optimalizált honlapoknál nagy figyelmet kell fordítani a gombok, szövegek és képek megfelelő aránya, a betűk méretére, hogy az okostelefon kijelzőjén megjelenő információt a felhasználó könnyen tudja olvasni, valamint egyszerűen tudja kezelni a menüpontokat, könnyen tudjon navigálni az aloldalak között. Fontos szempont a honlap fájljainak mérete, hogy a látogatónak minél kevesebb adatot kelljen a mobiltelefonján letöltenie és ne kelljen egy-egy oldal betöltődésére perceket várnia. A mobil eszközre optimalizált honlapnak sokkal kisebb adatforgalmat szabad csak generálnia, mint a hagyományos honlapnak, biztosítva ezzel a gyors betöltődést és kímélve a felhasználók pénztárcáját. A honlapok többsége egyszerűen átalakítható mobil eszközökre. Az emberek többsége idegesítőnek találja a régi, nem okostelefonra optimalizált oldalakat és egy jelentős részük csak az okostelefonra szabott oldalakat böngészi. Ennek legfőbb oka, hogy a régi, hagyományos honlapokat nem a mobil eszközök (okostelefonok, táblagépek) képernyőjére tervezték és böngészésük kényelmetlen, a navigálás miatt (mivel csak a honlap egy részlete látszik) idegesítő. Ráadásul a betöltődési idő is sokkal hosszabb a fájlok nagy mérete miatt. Ha nem szeretné, hogy az okostelefonon, táblagépen böngészők elkerüljék honlapját, pár napon belül elkészítjük annak mobil eszközökre szabott változatát. Ezzel a régiek mellé új látogatókat, kereskedelmi célú honlap esetén, új vevőket szerezhet.

Mit jelent a mobil eszközökre optimalizált honlap?

A hagyományos honlapból kiindulva egy új honlapot hozunk létre mobil eszközökre, ezáltal ha a felhasználó mobil eszközt (iPhon, iPod, Android érintőkijelzős okostelefon, stb.) használ, nem a hagyományos honlap, hanem a direkt erre a célra fejlesztett mobilbarát honlap fog megjelenni a kijelzőn. A mobil eszközön megjelenő honlap örökli a hagyományos honlap arculatát, színvilágát. A gombok és szövegek elrendezése, a honlap mérete segítik a gyors és kényelmes böngészést, ezáltal a honlapon tartva a látogatót.

Hogy néz ki a honlapom okostelefonon?

Ha még nem optimalizáltatta honlapját mobil eszközökre, akkor a jobb oldalt lévő iphon kijelzőjén megnézheti, hogy néz ki a honlapja okostelefonon. Az alatta lévő gombokra kattintva megnézheti, milyen egy honlap, amelyet már okostelefonra szabtunk. A honlap teszteléséhez csak a honlap címét kell beírni (www.honlapcim.hu formátumban) és a teszt gombra kattintani.

Mennyibe kerül ez az én honlapnál?

Ahhoz, hogy megtudja, nem kell mást tennie, mint a jobb oldalt lévő ajánlatkérő űrlapon elküldenie honlapjának címét. Mi ingyen átnézzük honlapját és elküldjük ajánlatunk.